Home  |   Contact  |   Sitemap  |   English
Zoek

 

 

CREATINC:

Co-founder en New Business achitect van www.knab.nl

 

Nieuw & gelanceerd...

12 januari 2016
Rabobank bedrijven bekent kleur
Creatinc heeft succesvol met Rabobank bedrijven kleur bekend!
Lees verder
17 augustus 2014
NLziet - Media van Morgen live!
NLziet is Live! Na een jaar intensief bezig als Director is het onmogelijke mogelijk gebleken! Kijk op www.nlziet.nl. Bijzonder trots!
Lees verder
25 augustus 2012
Online winkel Deli XL vernieuwd!
De nieuwe persoonlijke webwinkel op maat van Deli XL is gereed! Voor 30.000 klanten een mooi assortiment, de juiste inspiratie, de beste online beleving. Super trots op: aan de wieg gestaan van de online strategie en de fundamentele keuze voor de positionering als online bedrijf!
Lees verder
04 augustus 2012
www.vers247.nl gereed
Creatinc heeft nieuwe foodplatform www.vers247.nl opgeleverd. Een nieuwe manier van samenwerken met specialisten en klanten in de professionele foodindustie. Daar waar de keten langzamerheid haar 'macht' verliest. ontstaat ruimte voor open samenwerking
Lees verder
10 december 2011
7I Model als basis voor vernieuwing
Het 7i Model (Marco Derksen en Rachelle van der Linden) (geïnspireerd op het 7S-model van McKinsey) kijkt naar zeven kritische aspecten van een organisatie die essentieel zijn om een succesvolle netwerkorganisatie te zijn.
Lees verder

CREATINC: New Business Architects

Creatinc staat voor het bedenken en neerzetten van Bedrijven van Morgen. Zo is Rachelle van Creatinc mede-oprichter van www.knab.nl en stond ze aan de wieg van www.energiedirect.nl (Essent) en de New business concepten van Deli XL www.foodreporter.nl en www.vers247.nl (transparante foodplatform van Deli XL

Daarnaast is Creatinc betrokken als New Business architect bij vele vernieuwingen van de gevestigde orde. Zaken waar ze vaak solo en in vertrouwen (en dus achter de schermen) werkt en we hier niet mogen noemen. Verder spreekt Rachelle van Creatinc via Nexspeaker op congressen en bijeenkomsten over haar persoonlijke ervaringen en is zij jurylid van New Venture.

Creatinc is New Business architect met daarbij de speerpunten: 

  1. Bieden van relevante inspiratie en ‘vertrouwen’ in de 3.0 wereld (de Wereld van Morgen/ netwerkwereld)   door inspiratie van buitenaf en eigen cases
  2. Vaststellen van het DNA/kleur van de organisatie (via kleur bekennen model)
  3. Bedenken en neerzetten van vernieuwende business modellen/concepten op grond van het DNA/ kleur van de organisatie
  4. Creëren van het New Business plan om het business concept te realiseren (via IRIS model)
  5. Gidsen van de (top van de) organisatie bij het creëren van het Bedrijf van Morgen  

 

Doorbreken van bestaande business structuren en echt werken vanuit klantbehoefte en de spelregels van de connected economy is daarbinnen de grootste drijfveer van Creatinc

Creatinc werkt zelf met de overtuiging dat bedrijven, en dus ook Creatinc zelf, moeten opereren vanuit een open netwerkmodel. Dat betekent dat zij samenwerkt met verschillende vernieuwers en vanuit verschillende concepten.

Zo werkt Creatinc samen met Fitzroy aan Instant innovation binnen 1 maand onder de noemer 'BravetheSea' en werkt ze met een netwerk aan vernieuwers samen binnen het collectief 'FUENTA'. Door steeds samen te werken met de top van de markt of met bedrijven die al voor de gevestigde orde werkt, handhaaft Creatinc haar onafhankelijke rol als New Business Architect.

Bouncing ball