Wij zijn Creatinc. Voorlopers in vernieuwing

Versterk je vernieuwingskracht

Met onze programma’s komen we tot de kern met organisaties, leiderschap teams en bij mensen. Door scherpe keuzes te maken over wat wat je wèl wilt doen - en wat niet meer bij je past - brengen we jou naar je plek in de voorhoede. Stap voor stap stippelen we samen het pad uit naar loepzuivere diensten en producten, pure en duurzame groei van je bestaande organisatie en toekomstbestendige leiderschap teams. 

Ons team kent de spelregels van morgen en helpen je vernieuwen. Net zo lang tot jij die unieke onderscheidende plek in de voorhoede hebt bereikt.

Echte vernieuwing komt vanuit de kern

Doorgraven, vragen stellen, dieper gaan. Want als je alle conventies, systemen en patronen afpelt, kom je terecht bij je bestaansrecht. De reden waarom je bedrijf bestaat, hoe je leiderschapsteam is opgezet en waarom je doet wat je doet. Door kleur te bekennen, ontsluit je je grootste waarde. Want als je doet wat je ten diepste drijft, ben je op je best. Dan weet je wat je te betekenen hebt. Ontstaat er energie en trots. En kun je vooruit kijken.

Lees meer over Kleur Bekennen

Kleur Bekennen voor echte vernieuwing

Succesvolle vernieuwing komt voort uit de kern van je organisatie. Met onze jarenlange ervaring weten wij hoe je vanuit de oorsprong van je bedrijf nieuwe concepten neer moet zetten met een sterk fundament. In drie stappen zorgen we ervoor dat je voorloper wordt in jouw markt.

Kleur Bekennen voor een gebalanceerd MT

Met onze Kleur Bekennen-programma’s voor managementteams wijzen we de weg naar je plek in de voorhoede, zodat je klaar bent voor de wereld van morgen. In drie dagen maken we je team klaar voor de toekomst.

Kleur Bekennen voor voorlopers

Met de speciale Kleur Bekennen-programma’s voor voorlopers zijn we er ook voor mensen die van waarde willen zijn in de snel veranderende wereld.

We creëren disruptieve proposities, begeleiden organisaties naar de wereld van morgen en zorgen voor krachtig leiderschap met passende profielen. Benieuwd?

Bekijk een aantal van onze duurzame vernieuwingen.

Kleur Bekennen dwingt je keuzes te maken - keuzes over wat je wel en niet bent in de wereld van je klanten en wat dat betekent voor je gehele bedrijfsvoering.


Inhoudelijk heeft Creatinc. ons met veel scherpte en in volledige openheid begeleid. De zorgvuldige nazorg en borging hebben wij als zeer prettig ervaren en heeft ervoor gezorgd dat we nog steeds een gezamenlijke focus hebben om zo de juiste koers behouden.
Steef van 't Pad Bosch - CEO MKIN
Kleur bekennen dwingt je om keuzes te maken. Je merkt aan alles dat Creatinc. veel ervaring in diverse sectoren heeft opgedaan en dit enorm verrijkend is in het proces. Wij hebben de output van Kleur bekennen volop meegenomen in ons meerjarenplan en de persoonlijke en professionele invulling van Creatinc. hebben we als erg prettig ervaren.
Ad van Rijen - Bestuurder WijZijn Traverse Groep
Het Kleur Bekennen traject met Creatinc. heeft een grote bijdrage geleverd om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen. Om een gedragen lijn te hebben over wie we zijn, wat we uniek doen, welke richting we opgaan en hoe dit verder door te vertalen. Ook de persoonlijke benadering en begeleiding achteraf heb ik als erg prettig ervaren. Direct, uitdagend en doelgericht.
Jasper Verbunt - CEO Redkiwi
Waar een gemeente vaak wordt gezien als ''duurt lang'' of ''log'', is het gaaf om te zien dat het tijdens de Kleur Bekennen sessie toch lukte om in een relatief korte tijd gedragen keuzes te maken waar je écht achter staat en die je verder brengen.

Een waardevolle toevoeging is de ervaring die Creatinc meebrengt vanuit andere branches. Zij creëren gemakkelijk vergezichten om uiteindelijk te komen tot een gezamenlijke stip op de horizon. We zijn ervan overtuigd dat we - door deze sessie breder te trekken in een vervolgtraject - nog meer neuzen dezelfde kant op kunnen krijgen en samen vaart zullen maken.
Sharona Malfait - Wethouder Gemeente Halderberge

Klaar om Kleur te bekennen?

We vertellen je graag meer over onze werkwijze, ons ervaren team en de kansen van Kleur Bekennen.

Bel Anna op +31 648069666 of mail naar anna@creatinc.nl