We werven de nieuwe leiders voor een duurzame toekomst

Creatinc people matcht nieuwe leiders aan organisaties vanuit expertise. Wij begrijpen wat je als organisatie nodig hebt om voorbereid te zijn op de wereld van morgen en het leiderschap dat daarbij hoort. Met ondersteuning van ons unieke prisma model voor organisaties kunnen we concreet en effectief verdiepen in de organisatie en het gevraagde leiderschap. Zodat organisaties kunnen gaan bouwen vanuit een sterk leiderschapsteam. Juist in deze turbulente tijden is het meer dan ooit van belang om dit gefundeerd in te vullen en zo voorbereid te zijn op de essentiële vernieuwingskracht.

Een match 'made from heaven'

We geven aan people matching een nieuwe dimensie door in te gaan op jouw drijfveren, intenties en unieke competenties en door gebruik te maken van technieken uit Human Design, Kleur Bekennen leiderschapstesten en het door ons ontwikkelde Viventie model. We vragen door naar wat jou ten diepste drijft en stoppen niet totdat we gezamenlijk weten wat jou echt uniek maakt. Op deze manier stippelen we samen met jou je nieuwe weg naar een duurzame toekomst uit en komen we tot een passende match. Omdat echte vernieuwers weten dat ze moeten luisteren naar de onderstroom.

Leunen op onze inzichten over vernieuwingskracht

In deze chaotische tijden is vernieuwingskracht nodig die past bij een organisatie die voorbereid wil zijn op morgen. We hebben vele organisaties vernieuwd en in een voorloperspositie gebracht. Door vanuit de nieuwe spelregels concepten op te zetten, leiders in hun kracht te zetten en teams samen te stellen. We begrijpen daarmee als geen ander wat je als organisatie nodig hebt om in die voorhoede te blijven spelen, op inhoud/ kwaliteit en welke leiderschapsprofielen daarbij passen. Deze ervaringen nemen we mee in onze matchmaking bij het aantrekken van vaste en flexibele posities en teams voor echte vernieuwing. 

We maken impactvolle matches, stellen volledige teams samen om vernieuwing te realiseren en kunnen deze aanpassingen en veranderingen begeleiden via onze speciale business coaching modules.

Ben je op zoek naar een unieke invulling van nieuw leiderschap en impact maken?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.