Beken kleur. Kom tot de kern. En kom verder

Kleur Bekennen ligt aan de grondslag van alles dat we doen. De methode is ontstaan als filosofie, gebaseerd op ervaringen in en uit onze praktijk. We hebben deze doorontwikkeld tot een bewezen methode die je richting geeft op het gebied van vernieuwing, organisatie groei en persoonlijke groei. Kleur Bekennen vormt een anker in een tijd die onzeker en onvoorspelbaar is. Om in de toekomst relevant te blijven zal je nu moeten Kleur bekennen.

Benieuwd? Neem contact met ons op.

Ontdek de rollen van Kleur Bekennen

Tijdens jouw Kleur Bekennen-traject doorgronden we samen je bestaansrecht. Elke organisatie heeft daarbij in essentie een van de vier rollen te spelen: ben je een inspirator, gids, facilitator of servicer? Door vanuit je kern je rol te pakken breng je eenvoud, herkenbaarheid, trots en houvast. 

Je Kleur of je rol is het fundament waarop je succesvol en duurzaam kunt vernieuwen. En waarmee je een baken bent in deze snel veranderende wereld.

Van Reflect, tot Redesign en Recreate

In drie heldere stappen bieden we je houvast op weg naar je toekomst. Als reisgenoot helpen we je om je bestaansrecht tot leven te brengen en zo door te groeien naar je volgende fase. 

Reflect - Krijg inzicht in waar je staat. Ga terug naar de kern. En maak ruimte voor verwondering. 

Redesign - Herijk jezelf en je bedrijf en geef jezelf en je organisatie via ons unieke Bedrijfskompas kleur. 

Recreate - Breng je vernieuwing in de praktijk.

Kleur Bekennen voor echte vernieuwing

Succesvolle vernieuwing komt voort uit de kern van je organisatie. Met onze jarenlange ervaring weten wij hoe je vanuit de oorsprong van je bedrijf nieuwe concepten neer moet zetten met een sterk fundament. In drie stappen zorgen we ervoor dat je voorloper wordt in jouw markt.

Kleur Bekennen voor een uitgebalanceerd MT

Met onze Kleur Bekennen-programma’s voor managementteams wijzen we de weg naar je plek in de voorhoede, zodat je klaar bent voor de wereld van morgen. In drie dagen maken we je team klaar voor de toekomst.

Kleur Bekennen voor voorlopers

Met de speciale Kleur Bekennen-programma’s voor voorlopers zijn we er ook voor mensen die van waarde willen zijn in de snel veranderende wereld.