Kleur Bekennen voor echte vernieuwing

Succesvolle vernieuwing komt voort uit de kern van je organisatie. Met onze jarenlange ervaring weten wij hoe je vanuit de oorsprong van je bedrijf nieuwe concepten neer moet zetten met een sterk fundament. In drie stappen zorgen we ervoor dat je voorloper wordt in jouw markt.

Reflect: het wonder van verwondering 

De reflect-fase draait om verwondering. Waarom doe je wat je doet? Wat wil je loslaten? Waar draait het voor jou werkelijk om? Samen halen we je parels naar boven. We stellen de juiste vragen en combineren deze met onze ervaring en expertise. Zo zijn we in staat om je kleur - je bestaansrecht - te duiden en bevestigen. Deze kleur is de reden waarom medewerkers en klanten voor jou kiezen en waarop je verder kan bouwen.


Redesign: geef je organisatie Kleur 

In de redesign-fase geven we richting aan je kleur en vullen deze met onze specialisten in. We helpen je om scherpe keuzes te maken over wat je wèl wilt doen en om los te laten wat je altijd deed. Dat doen we door het invullen van de diverse onderdelen van ons unieke Bedrijfskompas.

Meer weten over deze onderdelen en hoe ze met elkaar in verbinding staan?

Individuen: voor wie ben je er? Welk type klanten verbind je graag aan je? Op basis van welke kenmerken passen ze goed bij jou? 

Innovatie: wat is de kern van de producten of de diensten die je levert? We beschrijven wat jouw product of dienst uniek en toekomstgericht maakt en hoe je dit doorontwikkelt.

Interactie: hoe maak je verbinding? Via welke kanalen bouw je contact op en uit met je klanten? En hoe wordt je organisatie herkend en erkend? 

Inspirerend netwerk: welke samenwerkingspartners helpen je om je onderscheidende vermogen in te vullen en ontwikkelen? 

Instrumenten: welke technologie zet je in om je dienst of product te ontwikkelen en leveren? Wat heb je echt nodig en wat haal je erbij als je verder differentieert en groeit? 

Interne drijfveren: we helpen je om functioneel leiderschap te verrijken met emotioneel leiderschap. Wat is het DNA van je medewerkers? En vanuit welke waarden realiseer je een gezamenlijke drive, trots en energie, om de juiste resultaten te boeken? 

Inkomsten en uitgaven: wat is het businessmodel dat hoort bij je kleur? We stellen de primaire manier waarop je geld verdient scherp, net al je belangrijkste kostenposten.

Recreate: geef je vernieuwing vorm 

In de recreate-fase ontwikkelen we je organisatie of vernieuwing vanuit je kleur en brengen we deze in de praktijk. Afhankelijk van de situatie hebben we diverse tools tot onze beschikking, waarin we gezamenlijk met de organisatie bepalen wat het meest passend is.

Kleur Bekennen voor een uitgebalanceerd MT

Met onze Kleur Bekennen-programma’s voor managementteams wijzen we de weg naar je plek in de voorhoede, zodat je klaar bent voor de wereld van morgen. In drie dagen maken we je team klaar voor de toekomst.

Kleur Bekennen voor voorlopers

Met de speciale Kleur Bekennen-programma’s voor voorlopers zijn we er ook voor mensen die van waarde willen zijn in de snel veranderende wereld.

Klaar om kleur te bekennen?

We vertellen je graag meer over onze werkwijze, ons ervaren team en de kansen van Kleur Bekennen.

Bel Anna op +31 648069666 of mail naar anna@creatinc.nl